Grup eTwinning Virgilio

Grup eTwinning Virgilio

De la mateixa manera que Virgili va ajudar Dant a trobar el camí cap al Paradís a la Divina Comèdia, el Grup Virgilio t’ajudarà a trobar el teu camí al món eTwinning. T’animes a començar aquest viatge?

Fa uns mesos, coincidint amb la posada en marxa de l’eTwinning Live, tres ambaixadores italianes van crear un grup (en anglès) amb l’objectiu de guiar els docents al món eTwinning: el Grup Virgilio. En aquest grup, qualsevol eTwinner (ja sigui recentment incorporat o amb experiència) pot plantejar preguntes, obtenir respostes i compartir tota mena d’informació i contingut sobre el món eTwinning.

Una vegada apuntat al grup, tens l’opció de realitzar un qüestionari amb el qual sabràs en quin nivell eTwinning et trobes: Nivell 1: Perdut; Nivell 2: Escalant; Nivell 3: Al Paradís. Cada nivell té la seva pròpia pàgina, i cadascuna d’aquestes pàgines compta amb diferents continguts (activitats, jocs, fòrums, tutorials…) d’acord amb el nivell corresponent. A més, aquest grup també compta amb una pàgina dedicada a eTwinning Live, amb tutorials i petites activitats. Un altre punt que cal destacar és el fòrum específic per a la cerca de socis i sòcies per als nostres projectes.

Estructura de páginas del grupo eTwinning Virgilio
Estructura del grup Virgilio

Amb més de 2.000 membres, el Grup Virgilio és un dels més nombrosos d’eTwinning a dia d’avui. Des de l’SNA, us animem a apuntar-vos-hi, tant si sou nous a eTwinning com si no, i aprofitar tots els beneficis que aquest grup us pot oferir.

Icono búsqueda de socios grupo Virgilio
Icona de cerca de socis grup Virgilio

Clica a l’enllaç següent si necessites informació sobre com et pots afegir a un grup eTwinning: http://www.slideshare.net/SNA_etwinning/cmo-unirse-a-un-grupo-e-twinning

Font de les imatges: Grup Virgilio a eTwinning Live

Recomanacions Tutorials Live

Dejar un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *