L’Instant Messenger permet que dos membres del mateix TwinSpace que estan en línia alhora puguin intercanviar missatges privats. Els usuaris poden tenir converses paral·leles i simultànies amb diferents usuaris en línia.

Com accedir a l’Instant Messenger:

  • Des del quadre de membres en línia a la pàgina d’inici:  has de clicar a l’avatar del membre amb el qual vols xatejar.
  • Des del botó a la part inferior dreta de la pantalla, el número indica quants usuaris hi ha en línia: has de clicar a la finestra.

La finestra de la dreta mostrarà qui està en línia i la persona amb qui has triat parlar estarà en verd.

La finestra de l’esquerra és on pots tenir la conversa. Pots seleccionar el membre amb qui vols xatejar simplement fent clic al nom.

Si vols iniciar una nova conversa amb una altra persona, només has de clicar sobre nom i s’obrirà un nou quadre de conversa. 

Si tens un missatge nou és perquè algú està mirant de xatejar amb tu, llavors apareixerà un punt vermell en el quadre “Membres en línia”, a la cantonada inferior dreta de la teva pantalla.


Quan obris el quadre “Qui està en línia”, notaràs que apareix un punt vermell en el quadre al costat de l’avatar de la persona que s’ha enviat el missatge.

Important:

  • L’Instant Messenger serveix per ajudar-te i facilitar la comunicació quan dos usuaris o més estan treballant en el mateix TwinSpace o Grup, i només hi pot haver dues persones alhora. No pot haver-hi tres o més usuaris a la mateixa conversa (si vols involucrar-hi més persones has de fer servir la sala de xat del TwinSpace).
  • Per raons de seguretat, els missatges no es desen i, en el moment en què navegues o surts de la pàgina, l’historial del xat s’esborra.