Els projectes eTwinning

proyectos_etw_1

Els projectes eTwinning afavoreixen l’aprenentatge en col·laboració: els alumnes aprenen uns dels altres, interactuen, es comuniquen i, d’aquesta manera, se senten responsables del seu propi aprenentatge.

Un projecte eTwinning s’inicia amb la participació mínima de dos professors de nacionalitat diferent. Posteriorment, s’hi podran afegir més professors de qualsevol nacionalitat. El tema serà qualsevol acordat pels professors participants.

 

 

perfil_profesor

Els espais de treball a eTwinning

TwinSpace

Una vegada aprovat el projecte, els professors i alumnes participants disposen d’un espai segur de treball (TwinSpace) on dur a terme totes les activitats.

En aquest espai virtual els participants trobaran eines com blogs, fòrums, galeries d’imatges, gestors de continguts, xat, eina de videoconferència, etc.

eTwinning Live

  Una vegada inscrit a eTwinning, disposaràs d’un espai virtual denominat eTwinning Live que pots personalitzar i des d’on pots gestionar els teus projectes. eTwinning Live és un espai fonamentalment social. Hi podràs actualitzar la teva informació i la del teu centre, i hi trobaràs eines per contactar amb professors de la resta d’Europa (cercador de socis, agenda de contactes, gestor de projectes, fòrum, missatgeria interna, eina de videoconferència…). En definitiva, la nostra finestra a la resta d’Europa.

proyectos_etw