Jo, eTwinning, i tu?

Jo, eTwinning, i tu?

El dia 8 de maig va tenir lloc la jornada Jo, eTwinning, i tu? organitzada per la Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb l’Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat (INTEF).

L’acte es va desenvolupar en una sessió de matí i tarda i va comptar amb més de 400 docents catalans de totes les modalitats d’educació escolar i d’adults que van omplir l’aforament de la sala principal d’actes de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. L’objectiu de la sessió va ser difondre la plataforma eTwinning i donar a conèixer totes les possibilitats que ofereix als nostres centres per al desenvolupament de projectes nacionals i internacionals de cooperació educativa.

Apertura jornada Jo eTwinning

A través d’aquesta acció, volem també reconèixer i posar en valor la bona tasca d’alguns dels nostres centres, els quals ja fa temps que utilitzen de manera profitosa i reeixida aquesta eina. Així, doncs, la jornada inclourà la presentació de bones pràctiques eTwinning que poden esdevenir un model de referència per a altres centres. La Subdirectora General de Llengua i Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament, Mònica Pereña i la Cap de Servei de Llengües Estrangeres, Montserrat Montagut, van donar la benvinguda a l’acte, i el Cap de Servei de Projectes Europeus d’INTEF, Carlos J. Medina, conjuntament amb Lourdes Gozalo, va presentar el programa eTwinning.

Posteriorment Teresa Miralles va presentar la gestió a Catalunya del programa i la xarxa d’ambaixadors, conjuntamente amb Marta Pey, Cristina Grau i Florenci Sales, que també van mostrar amb Joan Serra i l’italiana Elena Pezzi quatre bones pràctiques eTwinning.

Jo eTwinning presentacion 2

Per una altra part, i amb l’objectiu d’impulsar xarxes, promoure el desenvolupament de nous projectes i contribuir a la millora qualitativa dels que ja se n’estan realitzant, es va oferir a la tarda un seguit de tallers pràctics a càrrec dels assessors tècnics Lourdes Gozalo i Diego Rojas del SNA eTwinning, i dels ambaixadors Olga Bertomeu, Joan Serra, Fina Vendrell, Marta Pey, Maribel Vila, Florenci Sales, M. Carme Pellicer i Cristina Grau. L’acollida de tots i cadascun dels tallers va ser excel·lent, i els assistents van coincidir en destacar l’enfocament dinàmic i col·laboratiu, seguint estretament la filosofia eTwinning

Jo eTwinning presentación 1

La taula rodona moderada per Montserrat Montagut va comptar amb la participació de directius, docents, ambaixadora i d’alumnat de l’INS Camarles, INS Campclar, INS El Castell, ESC Salvador Sanromà i INS Joaquín Bau. Les seves aportacions, molt en especial les de l’alumnat, van arrodonir una brillant jornada que va clausurar el Secretari de Polítiques Educatives Antoni Llobet.

Jo eTwinining clausura

De la jornada ha sorgit el grup eTwinning Live “Jo, eTwinning, i tu?” on els assistentes poden intercanviar impressions de manera permanent, revisar la documentació de l’event i establir nous contactes.

grupo, Jo eTwinning

Anna M. Pérez
Servei de Llengües Estrangeres
Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme
Direcció General d’Educació Infantil i Primària
Departament d’Ensenyament Catalunya

Comparte esta noticiaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
v
Reglamento de protección de datos (información básica)

En cumplimiento de la normativa de protección de datos personales, le informamos de que sus datos serán incorporados al tratamiento denominado “eTwinning participación”, cuya finalidad es la participación en el proyecto de colaboración europeo eTwinning.

Puede usted ejercitar los derechos de acceso, rectificación, oposición, supresión (“derecho al olvido”), limitación de tratamiento y portabilidad y a no ser objeto de decisiones individuales automatizadas que sean de aplicación de acuerdo a la base jurídica del tratamiento. Podrá hacerlo en la sede electrónica del ministerio (http://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/varios/proteccion-datos.html), presencialmente en las oficinas de registro o por correo postal.

Al rellenar y enviar este formulario usted concede su consentimiento inequívoco para el almacenamiento de sus datos en nuestros ficheros tal y como se especifica en nuestras normas de privacidad.

Dejar un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *