La inclusió com a tema central de les activitats d’eTwinning el 2017

La inclusió com a tema central de les activitats d’eTwinning el 2017

La inclusió serà el tema que guiarà les activitats del programa eTwinning el 2017. D’aquesta manera continuem una línia de treball basada en els valors de la declaració de París en què es promou el sentit de la ciutadania, els valors de llibertat, tolerància i no-discriminació.

Des de l’àmbit educatiu abordarem el concepte d’inclusió des d’una perspectiva àmplia d’acord a les quatre grans prioritats per a la cooperació a nivell europeu que assenyala la declaració de París:

  1. donar als joves competències socials, cíviques i interculturals, promovent els valors democràtics i els drets fonamentals, la inclusió social, la no-discriminació i la ciutadania activa
  2. estimular el pensament crític i l’alfabetització audiovisual, en particular en relació amb l’ús d’Internet i les xarxes socials, per a una major resistència davant la discriminació i l’adoctrinament
  3. impulsar l’educació dels nens i joves desfavorits, vetllant per que els nostres sistemes educatius i de formació responguin a les seves necessitats
  4. promoure el diàleg intercultural a través de totes les formes d’aprenentatge, en cooperació amb altres polítiques i agents.

Durant el transcurs del 2017, posarem l’accent en aquest tema a través d’activitats d’eTwinning com tallers, conferències, campanyes de comunicació, publicacions i articles destacats al portal.

Si encara no estàs registrat a eTwinning, t’animem a fer-ho i a participar en les diferents activitats previstes.

Font de la imatge de capçalera: Imatge d’ús lliure diseñada por Freepik

 

Comparte esta noticiaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Equips de centre
Reglamento de protección de datos (información básica)

En cumplimiento de la normativa de protección de datos personales, le informamos de que sus datos serán incorporados al tratamiento denominado “eTwinning participación”, cuya finalidad es la participación en el proyecto de colaboración europeo eTwinning.

Puede usted ejercitar los derechos de acceso, rectificación, oposición, supresión (“derecho al olvido”), limitación de tratamiento y portabilidad y a no ser objeto de decisiones individuales automatizadas que sean de aplicación de acuerdo a la base jurídica del tratamiento. Podrá hacerlo en la sede electrónica del ministerio (http://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/varios/proteccion-datos.html), presencialmente en las oficinas de registro o por correo postal.

Al rellenar y enviar este formulario usted concede su consentimiento inequívoco para el almacenamiento de sus datos en nuestros ficheros tal y como se especifica en nuestras normas de privacidad.

Dejar un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked *