Projectes destacats

content-image.php

eTwinning i l’orientació professional

eTwinning i l’orientació professional

Entre les accepcions del terme orientar que recull el DIEC en destaquem dues: “Indicar (a algú) la direcció, el camí, que ha de seguir” i “informar (algú) de l’estat d’un afer, d’un negoci, etc., perquè sàpiga manejar-s’hi”.

Cada dia, el professorat implicat en els equips educatius de la Formació Professional informem, aconsellem, dirigim, encaminem. Segons les referències citades, orientem. Fem orientació professional. 

Sabem que és molt important formar l’alumnat perquè pugui desenvolupar habilitats per a la gestió de la seva pròpia carrera professional (HGC). Per aquest motiu, l’aprenentatge en competències relacionat amb la identificació de les seves habilitats, el desenvolupament de metes d’aprenentatge professional i la millora de la seva carrera personal i professional són aspectes clau en aquesta orientació professional.

eTwinning, a través dels seus projectes, permet i facilita a l’alumnat integrar els valors fonamentals de la UE, conèixer estratègies d’autoconeixement, identificar oportunitats formatives i explorar nous horitzons professionals. La implicació en els projectes i la participació de manera proactiva en les activitats, els acosten a la seva futura realitat professional. 

A través de diverses experiències d’aprenentatge, l’alumnat aconsegueix:

  • Adquirir destresa en competències digitals.
  • Augmentar el seu interès i adquirir fluïdesa en l’ús de llengües estrangeres per poder comunicar-se amb companys i professorat d’altres països.
  • Millorar l’autonomia i altres habilitats personals, socials, de relació i comunicació, ja que la col·laboració és un dels pilars fonamentals a eTwinning.
  • Adquirir hàbits de treball relacionats amb la seva especialitat professional.
  • Viure l’emprenedoria a través de projectes emprenedors que poden servir per promoure la seva pròpia iniciativa empresarial.
  • Trencar les fronteres en els seus horitzons professionals.
  • Identificar oportunitats de formació i d’inserció laboral en altres països. 

Així doncs, eTwinning constitueix un recurs de suport; tant per al professorat en fomentar la participació en projectes, com per a l’alumnat en l’elaboració del seu propi itinerari formatiu. Però, sobretot, proporciona orientació i projecció de futur.

 

Projectes destacats: 

COOKING AND SERVING: MY HOBBY,MY JOB

https://twinspace.etwinning.net/44455/home

 

ORFI RESTAURANT-OUR RESTAURANT FOSTERING INCLUSION

https://twinspace.etwinning.net/73390/home

 

R4H: Restaurant4Homeless

https://twinspace.etwinning.net/92651/home

 

Cook&Live 4 H3: Health, Heritage and Humanity

https://twinspace.etwinning.net/101603/home

 

CM: Clever Meals

https://twinspace.etwinning.net/124170/home

 

Projecte Show me your town 

(FPB Aprofitaments Forestals)

https://twinspace.etwinning.net/22835/home

 

Producte Calendari

https://www.yumpu.com/en/document/read/58955780/our-etwinning-calendar-project-show-me-your-town-2017

 

Ambaixadors Projectes destacats
content-image.php

Porque somos ciudadanos, participemos

Porque somos ciudadanos, participemos

Aquest article encara no està disponible en l’idioma sol·licitat . Disculpin les molèsties. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

+Participatory Democracy, +Active Citizenship es un proyecto Erasmus+  que está siendo desarrollado por tres centros educativos europeos: el Agrupamento Escolas Camilo Castelo Branco (AECCB) de Famalicão, Portugal; el Siauliu Juliaus Janonio gimnazija de Siauliai, Lituania, y el IES Urbi de  Basauri, España. (more…)

Projectes destacats
content-image.php

Ganadores de los Premios Europeos eTwinning 2021

Ganadores de los Premios Europeos eTwinning 2021

Aquest article encara no està disponible en l’idioma sol·licitat . Disculpin les molèsties. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ya conocemos los proyectos ganadores y finalistas de los Premios Europeos eTwinning 2021. ¡¡Enhorabuena a todos/as por el gran trabajo realizado!!

(more…)

Premios Europeos premios europeos 2021 Projectes destacats Reconocimientos eTwinning Uncategorized